Czas trwania ETA do Nowej Zelandii dla obywateli Polski

Czas trwania ETA do Nowej Zelandii dla obywateli Polski
iVisa | Zaktualizowano dnia Nov 07, 2019

Pragniesz udać się w najbliższym czasie do Nowej Zelandii? Jeśli tak, to jako obywatel Polski musisz mieć na uwadze, że Ministerstwo Spraw Zagranicznych Nowej Zelandii wprowadziło niedawno Elektroniczny Urząd Podróży (ETA) dla obywateli ponad 60 państw. ETA do Nowej Zelandii pozwala podróżnym na wjazd na terytorium tego kraju zarówno w celach turystycznych, jak i tranzytowych, i jest ważna przez okres 2 lat. Istotne jest, abyś zapoznał się z czasem trwania ETA do Nowej Zelandii dla obywateli Polski. Aby zdobyć szczegółowe informacje na temat czasu trwania ETA do Nowej Zelandii dla obywateli Polski, zapoznaj się z odpowiedziami na najczęściej zadawane pytania, które znajdują się poniżej.

Alt Text

Najczęściej zadawane pytania (FAQs)

Na jaki okres przyznawana jest ETA do Nowej Zelandii dla obywateli Polski?

Czas trwania ETA do Nowej Zelandii obejmuje okres 2 lat.

Jak długo muszę oczekiwać na ETA do Nowej Zelandii?

Jeśli chodzi o czas oczekiwania na Twoją ETA do Nowej Zelandii, to jest on zależny od opcji, którą zaznaczysz we wniosku aplikacyjnym. W ten sposób sam decydujesz, jaki czas oczekiwania najbardziej Ci odpowiada.

  • Przetwarzanie standardowe – 24 godziny
  • Przetwarzanie przyspieszone – 4 godziny
  • Przetwarzanie super przyspieszone – 30 minuty

Jaki jest koszt ETA do Nowej Zelandii?

Opłata, jaka zostanie naliczona za Twoją ETA do Nowej Zelandii, jest ściśle uzależniona od opcji czasu przetwarzania, jaki wybierzesz w swoim wniosku aplikacyjnym. Ceny obejmujące opłaty za usługę zostały przedstawione poniżej:

  • Standardowa – USD 57.00
  • Przyspieszona – USD 77.00
  • Super Przyspieszona – USD 97.00

Jaki jest okres ważności ETA do Nowej Zelandii?

ETA do Nowej Zelandii jest ważna przez 2 years po jego wydaniu

Ile razy mogę wjechać z uzyskaną ETA do Nowej Zelandii?

ETA do Nowej Zelandii uprawnia do następującej ilości wjazdów Wielokrotna Wjazdu

Jaki może być maksymalny czas pobytu z uzyskaną ETA do Nowej Zelandii?

ETA do Nowej Zelandii umożliwia pozostanie na terytorium kraju nie dłużej niż 90 dni Per Entry

Udostępnij ten artykuł na
Need Help?