iVisa.com

Już dziś zdobądź swoją turystyczną wizę do ZEA

iVisa.com provides expedited processing and guidance for any visa application since 2013. We are not affiliated with any Government Department.

A visa is required. We can assist in processing this document.

Rodzaj Wizy Koszt Wizy Opłata Serwisowa Liczba Wjazdów Maksymalny Czas Pobytu Visa Validity Czas Przetwarzania
Wiza turystyczna
Koszt Wizy USD 125.00
Opłata Serwisowa USD 35.00
Liczba Wjazdów Wolny
Maksymalny Czas Pobytu 30 dni
Wiza Wygasa 60 days after today
Czas Przetwarzania 5 dni
Złóż Wniosek Teraz

Jak złożyć podanie o wizę

Wypełnij wniosek online

Dokonaj stosownej opłaty przez Internet za pomocą karty kredytowej lub konta PayPal.

Otrzymaj Wizę E-mailem

Nie musisz załatwiać nic w ambasadzie. My robimy to za Ciebie, żebyś nie tracił swojego cennego czasu.

Wprowadź Cel Podróży

Po przyjeździe, okaż swój paszport oraz dostarczony przez nas dokument

Złóż Wniosek Teraz

Dowiedz się więcej na temat tej wizy

W sierpniu 2015 roku Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Zjednoczonych Emiratów Arabskich wdrożyło system obsługi wizowej przez Internet. System ten umożliwia ubieganie się o wizę i pozwolenie na wjazd z każdego miejsca na świecie. Do zalet tego systemu można zaliczyć to, że podróżni mogą szybko i sprawnie złożyć podanie o wizę online, z każdego miejsca i o każdym czasie. Płatności również dokonuje się przez Internet.

Wiza pozwala jej posiadaczowi na pobyt w ZEA, którego czas nie może przekroczyć 30 dni. W wizach turystycznych, wydanych za pośrednictwem tego serwisu, funkcję sponsora pełni Etihad. Dotyczy to wszystkich podróżnych, niezależnie od tego, jakie linie lotnicze wybrali i na jakim lotnisku mają zamiar wjechać na teren ZEA. Po prostu wprowadź wymagane informacje oraz dokumenty i ureguluj opłatę za wizę przez Internet – nie musisz przesyłać dokumentów emailem, ani osobiście stawiać się w żadnym urzędzie. Kiedy Twoje podanie zostanie zatwierdzone, za pośrednictwem wiadomości email otrzymasz kopię swojej wizy.

Skorzystaj z naszego kalkulatora wizowego

Przelicz Koszt Wizy Przed Złożeniem Wniosku

Nasi klienci dzielą się historiami na nasz temat

Często Zadawane Pytania

Jest to oficjalny dokument, który zezwala na przyjazd do i wyjazd ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich, i który jest elektronicznie połączony z Twoim paszportem.

Do przesłania Twojej aplikacji, potrzebne nam będą:

  • Skan paszportu w formacie JPG
  • Zdjęcie paszportowe
  • Karta kredytowa/debetowa lub konto PayPal

Dzieci podróżujące z rodzicami:

  • Zdjęcie paszportowe
  • Kopia paszportu
  • Akt urodzin po angielsku lub arabsku. Pamiętaj, że tłumaczone dokumenty powinny być prawnie poświadczone na swojej pierwszej stronie.

Koszt wizy turystycznej do ZEA wynosi 97 USD. Dodatkowo należy uiścić opłatę za obsługę w wysokości 35 USD dla procedury standardowej. Obsługa procedury przyspieszonej kosztuje 65 USD, zaś pilnej 95 USD.

Zależy to od czasu na przetworzenie, który wybierzesz. Oferujemy w tym zakresie trzy opcje:

  1. Procedura standardowa: 2 dni robocze
  2. Procedura przyspieszona: 24 godziny
  3. Procedura pilna: 2 godziny

Turystyczna wiza pozostaje ważna przez 60 dni od daty jej wydania. Oznacza to, że musisz wjechać na teren ZEA w ciągu 60 dni. Warto pamiętać, że jest to wiza umożliwiająca jednokrotny wjazd na teren tego kraju, zaś maksymalny czas pobytu nie może przekroczyć 30 dni.

Rząd ZEA wymaga, aby wszystkie osoby podróżujące do tego kraju posiadały paszport, który pozostanie ważny przez przynajmniej sześć miesięcy od daty wjechania na teren państwa. Jeśli Twój paszport będzie ważny krócej niż przez sześć miesięcy, konieczne będzie jego odnowienie jeszcze przed złożeniem wniosku o wizę do ZEA. Co więcej, w paszporcie musi znajdować się przynajmniej jedna pusta strona.

Po zatwierdzeniu wniosku, wiza zostanie wysłana do Ciebie za pośrednictwem wiadomości email, na adres wskazany w podaniu o wizę.

Składając podanie za pośrednictwem naszej strony nie musisz samodzielnie szukać sponsora Twojego pobytu w ZEA (co jest jednym z wymogów stawianych aplikantom), co więcej, otrzymamy odpowiedź w zaledwie kilka dni. Możesz także przesłać wszystkie wymagane dokumenty i informacje, a także uiścić stosowną opłatę bez wychodzenia z domu, bez konieczności przesyłania dokumentów pocztą czy faksem.

ZEA wymaga, aby aplikować na 58 dni przed planowanym przyjazdem. Jednakże z iVisa możesz złożyć podanie w dowolnym terminie. My zweryfikujemy Twój wniosek pod względem kompletności przesłanych danych i ustawimy go w kolejce, aż do nadejścia odpowiedniego momentu na jego złożenie.

Tak. Wszyscy pasażerowie, wliczając w to dzieci i niemowlęta muszą posiadać wizę, aby wjechać na teren ZEA. Dotyczy to również niemowląt podróżujących na kolanach swoich rodziców. Nie jesteśmy w stanie przetworzyć podania o wizę dla dzieci, które podróżują na podstawie paszportów swoich rodziców.

Jeśli pozostaniesz na terenie ZEA dłużej, niż przez 30 dni, na które pozwala wiza, zostanie nałożona na Ciebie kara grzywny w wysokości 100 AED, plus dodatkowe 200 AED za każdy kolejny dzień.

Jednocześnie miej na uwadze, że data wjazdu i wyjazdu z kraju musi mieścić się w 30-dniowym limicie. Nawet jeśli na teren kraju wjechałeś/aś o 23:59, ten dzień będzie liczył się jako pierwszy dzień pobytu.

Wizy wydane za pośrednictwem tego serwisu są sponsorowane przez Etihad.

Decyzja o przyznaniu wizy do ZEA leży całkowicie w gestii władz tego kraju. Przyznanie wizy nie gwarantuje wjechania na teren ZEA. Ostateczną decyzję w tym zakresie podejmuje urzędnik dokonujący kontroli na granicy kraju.

Nie. Otrzymasz wizę elektroniczną, której nie wbija się fizycznie do paszportu. Wszystkie wizy przesyłane są za pośrednictwem wiadomości email. Należy wydrukować kopię swojej wizy jeszcze przed podróżą, a następnie zabrać ją ze sobą.

Kobiety, które nie ukończyły jeszcze 18 roku życia mogą ubiegać się o wizę, pod warunkiem, że podróżują ze swoimi rodzicami.

Kiedy zakończysz proces aplikacji, wiadomością email uzyskasz potwierdzenie tego faktu. W tym samym emailu będzie znajdował się link, który pozwoli Ci śledzić status swojego podania. Możesz również sprawdzić swoją aplikację, przechodząc do śledzenia i logując się na swoim koncie. Kiedy Twoje podanie o wizę zostanie zatwierdzone bądź odrzucone, lub jeśli konieczne będzie przesłanie jakichkolwiek dodatkowych dokumentów, również powiadomimy Cię o tym za pośrednictwem wiadomości email.

E-Visa to oficjalny dokument pozwalający na wjazd do danego kraju i na podróżowanie po nim. E-Visy są alternatywą do wiz wydawanych na przejściach granicznych lub w ambasadach/konsulatach w formie tradycyjnych wiz papierowych. E-Visy połączone są elektronicznie z paszportami poszczególnych podróżnych.

Nasz usługa rozpoczyna się od pozyskania przez Ciebie tej informacji. Możesz skorzystać z naszego aktualizowanego na bieżąco narzędzia z wymaganiami odnośnie wizy, aby dowiedzieć się, czy jest Ci potrzebna wiza turystyczna. Wystarczy jedynie, że podasz swoją narodowość oraz kraj, który chcesz odwiedzić. Na podstawie tej informacji określimy koszty uzyskania wizy; ilość wjazdów, jaką umożliwia dokument; datę od kiedy będzie on obowiązywał oraz powiemy, co robić dalej – jak na przykład aplikować bezpośrednio przez naszą stronę!

Najlepszym miejscem do uzyskania odpowiedzi na te pytania będzie nasze narzędzie z wymaganiami dotyczącymi wizy. Każdy kraj ma inne zasady i opłaty za wizę. Jeśli Ci się spieszy, możesz również aplikować online, a wtedy uzyskasz odpowiedź na to pytanie z poziomu wypełnianego formularza.

Zależy to od kraju, który wydaje wizę. Dla wielu krajów, jak na przykład w wypadku australijskiej ETA, czy e-Visy do Turcji, proces może zostać zakończony nawet w ciągu 15 minut (przy skorzystaniu z procedury pilnej). W przypadku innych krajów, jak na przykład podczas ubiegania się o wizę turystyczną do Indii, proces trwa zazwyczaj około 24 godzin. Dokładny czas zostanie podany w formularzu aplikacyjnym. Co możemy zagwarantować, to że ubieganie się o wizę za pośrednictwem serwisu iVisa jest najszybszym dostępnym sposobem pozyskania tego dokumentu.

Dokumenty muszą być wydrukowane na pustej, białej kartce w formacie A4. Drukowanie dwustronne lub pomniejszenie formatu jest nieakceptowalne.

Pomożemy Ci przejść przez proces pozyskania wizy turystycznej w najszybszy i najprostszy możliwy sposób. Dzięki łatwym w użyciu formularzom aplikacyjnym oraz doskonałej obsłudze Klienta dostępnej 24 godziny na dobę, przez 7 dni w tygodniu, sprawiamy, że proces uzyskania wizy jest szybki i prosty! Co więcej, korzystamy z najlepszych metod jeśli chodzi o zabezpieczenie Twoich danych osobowych oraz informacji na temat Twojej karty kredytowej.

iVisa oferuje dwa typy wiz: wizy elektroniczne (e-Visy) oraz tradycyjne wizy papierowe – w zależności od tego, gdzie się udajesz. Dodatkowo oferujemy również następujące usługi/dokumenty, wymagane przez wybrane kraje: ETA (elektroniczna autoryzacja podróży), karty turystyczne, formularz wcześniejszej rejestracji dla wiz on arrival, zaproszenia dla turystów oraz usługę rejestracji w ambasadzie.

  1. Wybierz kraj, do którego chcesz otrzymać wizę.
  2. Wybierz typ wizy i dokładnie przeczytaj instrukcję.
  3. Kliknij Aplikuj
  4. Wypełnij formularz aplikacyjny
  5. Zapłać przy użyciu karty Visa, Mastercard lub innej karty debetowej.
  6. Poczekaj na potwierdzenie przesłane w wiadomości email, następnie pobierz i wydrukuj e-Visę ze swojego konta.
  7. Okaż wydrukowaną e-Visę celnikowi podczas przekraczania granicy.

Pamiętaj o tym, że większość krajów nie pobiera opłaty za obsługę wniosku wizowego. Głównym powodem, dla którego przetwarzamy tysiące wiz miesięcznie jest to, że zaoszczędzamy podróżnym sporo czasu i trudności. Nasze usługi świadczymy za pomocą strony internetowej, na której można znaleźć łatwy w użyciu formularz aplikacyjny. Dużo prościej jest złożyć podanie za naszym pośrednictwem – szczególnie dotyczy to użytkowników mobilnych i dużych grup. Wszystkim naszym klientom przesyłamy wizy na wiele dni przed podróżą. Jest to szczególnie pomocne dla tych osób, które zamówiły wizę z wielomiesięcznym wyprzedzeniem. Posiadamy też dostępną 24 godziny na dobę obsługę – nasi konsultanci specjalizują się w swojej dziedzinie, mówią po angielsku, a ich biuro znajduje się w Stanach Zjednoczonych. Akceptujemy wiele walut a nasza strona będzie przetłumaczona na ponad 20 języków. Wierzymy, że opłata, którą pobieramy jest warta Twojego czasu i spokoju, ale pamiętaj, że jeśli chcesz, zawsze możesz skorzystać z „darmowych” usług poszczególnych rządów.

Jeśli już złożyłeś/aś wniosek za pośrednictwem naszej strony, zaloguj się na swoje konto i sprawdź status swojego zamówienia/podania. Konto generowane jest automatycznie po zaksięgowaniu płatności. Kliknij w link przesłany w wiadomości email z potwierdzeniem, aby ustalić hasło, albo wejdź na stronę logowania, ustal hasło i wejdź na konto z tego poziomu. Pamiętaj, że w większości przypadków Twoja wiza zostanie Ci dostarczona za pośrednictwem wiadomości email. Będzie też dostępna na Twoim koncie, po zalogowaniu.

Jeśli Twoje podanie o wizę zostanie odrzucone przez agencję rządową, zwrócimy Ci pełną kwotę wpłaconych środków na podstawie naszej gwarancji zatwierdzenia. Jeśli z jakiegokolwiek powodu nie będziesz zadowolony/a z naszych usług, skontaktuj się z nami za pośrednictwem chatu, a zwrócimy Ci naszą prowizję za obsługę. Jeśli w Twoim podaniu znalazł się błąd, przetworzymy je jeszcze raz, bez pobierania dodatkowych kosztów. Jednocześnie pamiętaj, że zwroty dokonywane są na tę samą kartę, przy użyciu której została dokonana płatność.

Jeśli jeszcze nie przetworzyliśmy Twojego podania, bez problemu możemy wprowadzić zmiany. Sprawdzimy też podane przez Ciebie dane pod kątem ewentualnych pomyłek. Jeśli natomiast przekazaliśmy już Twoje podanie do odpowiedniego rządu, czasem będzie można dokonać poprawek, a czasem nie. Jeśli zauważysz błąd w swojej aplikacji, skontaktuj się z nami jak najszybciej (najlepiej przez chat).

Niektóre państwa wymagają szczepienia przeciwko żółtej febrze, szczególnie jeśli przyjeżdżasz z kraju o podwyższonym ryzyku zarażenia tą chorobą. Więcej informacji na ten temat możesz znaleźć tutaj: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list. Tylko i wyłącznie na podróżnym spoczywa odpowiedzialność za sprawdzenie tych przepisów przed wyjazdem do danego kraju.

Aby pobrać fakturę, zaloguj się na swoje konto i ściągnij ją bezpośrednio stamtąd.

Możesz ponownie wydrukować swoją e-Visa z poziomu swojej skrzynki mailowej. Alternatywnie możesz skorzystać w tym celu ze swojego konta w serwisie iVisa.

Tak. Po przetworzeniu transakcji system iVisa nie przechowuje danych Twojej karty kredytowej.

Wszystkie wizy dają jedynie pozwolenie na dotarcie do granicy danego kraju. O tym, czy możesz wjechać na jego teren, zadecyduje celnik na granicy.

Jeśli Twoje podanie nie zostało jeszcze przesłane do przetworzenia, otrzymasz pełen zwrot środków. Jednak jeśli aplikacja została już przesłana, nie będziemy w stanie zapewnić zwrotu.

Jeśli wiza musi zostać do Ciebie przesłana drogą tradycyjną, podany na stronie czas przetworzenia nie uwzględnia czasu dostawy. Dotyczy on jedynie okresu liczonego od chwili otrzymania przez nas Twojego wniosku do momentu zatwierdzenia. Większość wiz (mowa o e-Visach) jest przesyłana emailem więc czas na dostawę ich nie dotyczy.

Nie, nie jesteśmy powiązani z żadną agencją rządową. iVisa to prywatna firma, która świadczy podróżnym z całego świata usługę obsługi wniosku wizowego.

Niestety nie, a to dlatego, że agencje rządowe nie informują nas o powodzie/powodach podjętej przez siebie decyzji.

Jeśli wiza nie zostanie Ci przyznana, radzimy, aby skontaktować się z najbliższą ambasadą czy konsulatem i tam uzyskać więcej informacji na temat tego, jakie są Twoje możliwości w tej sytuacji.

Akceptujemy karty Visa, Mastercard, American Express oraz płatności PayPal.

Wszyscy obywatele tych terytoriów, ubiegając się o wizę za pośrednictwem naszej strony będą traktowani jako osoby posiadające narodowość/obywatelstwo wskazane w ich paszporcie. Przykładowo, podróżny z Puerto Rico zostanie potraktowany jako obywatel USA. Nie dotyczy to jednak podróżnych określanych jako BOTC (British Overseas Territories Citizen – Obywatel Brytyjskich Terytoriów Zamorskich), na podstawie Ustawy o Brytyjskich Terytoriach Zamorskich z roku 2002.